پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • آمریکا در برابر معادله جدید قدرت + عکس

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • امشب نوای کودکان بر بام کیوان است

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • پاروی طلایی فاطمه: تاریخ‌سازی مجلل در ناگویا / سهیل موسوی ششمین طلایی ایران + عکس

  • حملات شدید هوایی پاکستان به افغانستان

  • اسرائیل اردوغان را تهدید کرد

  • توقیف اتوبوس با ۲۰ مسافر به دلیل مستی راننده

  • کسب سومین مدال برای تیم روئینگ بانوان ایران

  • فرمانده کل ارتش: رئیس‌جمهور صدای صلابت ملت مبعوث و شجاع ایران بود

  • کارزار بسنت علیه ایران به دیوار چین خورد

  • ادعای امپراتوری در پاریس، التماس در انزلی+عکس

  • توصیه بقائی به نخست‌وزیر کانا‌دا

  • استقبال هنرمندان از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل

  • دستگیری متهم پرونده شهادت شهید حسین حمامیان

  • انفجار در زیرساخت برق آمریکا / فیلم

  • سانسور صحبت‌های پزشکیان در اینترنشنال+ عکس

  • واکنش کاربران فضای مجازی به سخنرانی پزشکیان

  • تصویری از کشتی چینی برای شهپادها+ عکس

  • یک طلا و ۳ نقره پشت‌هم ووشوکاران ایران در آسیا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 391751
    تاریخ انتشار: 21/دي/1403 - 10:57

    قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۱۰/۲۱

    قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۴ درصد افزایش به ۲۶۷۳ دلار و ۶۰ سنت رسید.

    قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۱۰/۲۱

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    قیمت طلا در روز جمعه به بالاترین رقم طی 4 هفته گذشته رسیده و بهترین عملکرد هفتگی خود را از اواسط نوامبر ثبت کرده‌است. سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات اشتغال آمریکا هستند تا سیاست فدرال رزرو در مورد نرخ بهره در سال جاری میلادی را تخمین بزنند.

     

    قیمت هر اونس طلا امروز با 0.24 درصد افزایش به 2673 دلار و 60 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش 0.23 درصدی به 2697 دلار رسیده است.

     

    سرمایه‌گذاران منتظر گزارش لیست حقوق‌بگیران بخش غیر کشاورزی آمریکا هستند که قرار است امروز منتشر شود. انتظار می‌رود این لیست 160 هزار نفر در ماه دسامبر افزایش یافته باشد.

     

    پیش‌بینی می‌شود سیاست دونالد ترامپ، رئیس جمهور آینده آمریکا در مورد نرخ عوارض از دلار حمایت کرده و قیمت طلا در کوتاه‌مدت پایین بیاورد. احتمالا 2650 دلار سطح بعدی قیمت طلا خواهد بود.

     

    قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه به بالاترین رقم طی 4 هفته گذشته رسید که نتیجه افزایش تمایل به آن به‌عنوان یک پشتوانه ایمن است. سرمایه‌گذاران درحال بررسی تأثیر سیاست‌های ترامپ بر اقتصاد و تورم در آمریکا هستند.

     

    ترامپ در بیستم ژانویه به کاخ سفید بازمی‌گردد و انتظار می‌رود عوارض پیشنهادی و سیاست او در حمایت از تولیدات داخلی تورم را بالا ببرد.

     

    از طلا همواره به‌عنوان یک پشتوانه ایمن در زمان تورم بالا یا می‌شود، اما فضای نرخ بالای بهره تقاضا برای این سرمایه غیرسودده را کاهش می‌دهد.

     

    در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 0.56 درصد افزایش به 31 دلار و 19 سنت رسید و پلاتین با یک افزایش 0.11 درصدی 963 دلار و 10 سنت معامله می‌شود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما